Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

Yuhuu!!!

salam semua... akhirnya terwujud jugaklah blog aku nie selepas sebulan lamenya jadi blog stalker... hehehe... terima kasih kepada kawan-kawan ku yang memberi sokongan dan dorongan... siapakah mereka? mereka ialah sara, aznin, rusydi, chep, ina, ili, ringo, deklin dan banyak lagi... dah sebulan jadi stalker nie, jeles la pulak tengok blog diorang yang gempak tue... harap-harap la blog aku gempak macam diorang gak...

so, sokongan korang semua diperlukan. kalo ade ape-ape nak tegur, jangan segan-segan nak tegur tau... tq...

3 standing ovation:

♥♥KiN♥♥ said...

hi,kn
thnx!akhirnye ade gak
schoolmate ak yg jejak
kt blog ak ni
hehehhe
nice background,kn
aku suke....
blog ak xsllu update pun
tem cuti je ade mase
keep in touch k!

ring_Go said...

wow,i feel surprised that u mentioned me as one of ur inspiration to own a blog..haha..

1st of all, knp template bunga2??..
tidak mencerminkan peribadi dirimu yg kuat makan itu..haha..(bunga tak bleh dimakan)..tp takpela,at least stranger yg 1st time sesat kat blog nih tahu yg tuan puye blog ni pompuan..takdela diorang men teke je kn KN tuh khairul nubhan ker,khairul nasir ker..haha..

erm,then my advice to u as a newbie blogger,i think u should set up what is the goal of your blog?I'm having a hard time to figure
out what it's supposed to be about..tgk dr second entry dh nmpak ni mcm blog mknn serta restoran2 di malaysia yg bagus utk seisi keluarga..hehe..(but it seems to be ur daily life diary, isn't it??)..then,plan ble nk update, ape entry yg seswai,jgn ckp pasal bende same jer..haha..don't hot2 chicken's dung sdhler bak kata peribahasa melayu....

erm,let say aku mpilo yg b'minat nk bce ko yer blog..hehe..(got the msg?)..at least,bleh improve kn dr segi penulisan..(tp aku tk rse mpilo nk baca blog ni)..haha...

erm,lagu takde ker??.letakla puisi2 serta sajak2 puitis ker..so then,people can know u better yg jiwang2 karat besi sket tuh..haha...

k,lastly,gud luck towards your blogging journey..

kN said...

buat ♥♥KiN♥♥
tq kina!!! aku sbnrnye dah lame stalk blog ko, come x tinggal jejak jer...

buat ring_Go
fuhh... pnt gak bace comment ko nie...

hmm... before aku ckp tq pd naseht ko nie, nak tanye dulu... pehal tetibe mpilo plak nie?(didn't go da msg la...)

kene ltk lg ke? tp aku kalo g blog org len aku mest stopkan lagu tue sbb dah de lagu yg aku mmg nak dgr... ko rase mmg kene ltk ker?

rase2nye blog nie psl idup aku dan aku cannot survive without food. so, bnyklah entry psl mnan kat cni... hehehe...

aku akan improve step by step... tq sbb sudi bg comment n truskan menegur tau...

tq sooo much!!!