Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

From Hero To Zero

ari nie pkl 10 pagi aku ade klas memandu... esok plak aku dah kene test jpj... huhuhu...

selame nie time blajar sumer ok jer... QTI pun smooth jer... ari nie, tetibe sumer aku buat sumer ader prob... dr mule2 kuar ke jln raye, sehingga lah ke 3 penjuru... huhuhu... dah la tue, cikgu aku ari nie x bes... keje die membebel jer... aku pun konfius, mane nak dgr die la, nak concentrate lg... mule2 aku ingtkan cekgu tue best mcm cekgu2 sblum nie coz 1st time jumper die ari tue die ok jer... tp ari nie die asyik membebel je kat sblh aku. itu x kene la, ini tak kene la... wa!!! die buat aku mkn cuak utk esok... dr aku confident sehingga aku dah x yakin bleh pass utk esk...



camner agknye esk ek? harap2 la everything ok... huhuhu... kawan-kawan, doakan aku yer...

6 standing ovation:

saRaHiyLiA said...

alaaa..bese ler tuh..
mnde2 yg akn dihdapi bler nk test keta..
insyaAllah esok oki jek nanti..
waa~ k.n da nk de lesen dah..biler lerr turn ak..huhuhu

DeklinDot said...

haha ilek2 ar..babe..i noe u can do it..leh bwak deklin jln2..ihkhik=))

misz said...

hehe
chaiyok2~~~~!!!!
u can do it~!!
yg pntg jgn glebah la~
lg2 mse nek bukit~
leklok heh~
xD

kN said...

buat saRaHiyLiA, DeklinDot & misz

tq kawan2... nak tau pejd time aku test jpj? huhuhu... tunggu next entri...

Noor Hanisah Bt Mohd Ishak said...

so hows today?

kN said...

buat kak Noor Hanisah Bt Mohd Ishak

huhuhu...