Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

Like Mother, Like Daughter...

semalam, aku ikut mak aku pergi kursus kat kilang Titan kat Pasir Gudang nie. nie first time kot aku ikut mak aku pegi kursus nie. sape2 yang pernah satu kelas or satu lecture ngan aku mesti tau perangai aku kan. aku mane boleh tahan lama2 dengar lecture. mesti aku akan tetibe jer tersengguk-sengguk. hehehe...

rupe-rupenya aku dapat perangai nie dari gen mak aku. hahaha... tapi die tak de la sampai tersengguk-sengguk macam aku tue. mak aku nie belum start orang kat depan tue membebel, kertas A4 kat tangan die dah penuh ngan contengan gambar. hahaha... blum start lagi dah bosan. kenapalah aku tak macam tue ek? kenapa aku mesti tertido gak? huhuhu...

6 standing ovation:

DeklinDot said...

haha same like me!!!=))

Anis Suraya said...

hehe..

kN said...

bnyk gak persamaan kite ye deklin... bleh jd twin la kalo camnie...

aznin said...

lawanye lukisan..

ILi said...

haha couldn't be more true..slaku classm8 Kn aku trpxse brstju ngn die.tdo eh trtdo je keje die.tdo ngn trtdo mxd len kan Kn?hehe
oy yeah..btw congr8s da de blog..keep on posting entry y bez2..

wani said...

ak stuju ngan ili...tp ak akn ttp bgunkan ko klu ko da ttdo tu...hehe