Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

SK Kelapa Sawit No 4

yuhuu!!!
sbnrnye dah lame aku nak ltk entri baru, tp x berkesempatan sbb deconnection x de... huhuhu... tp skang dah bleh dah... yeeha!!!

aku kan dah start sem baru, so activity pertama aku sem baru nie adelah join program e-fact. program nie program motivasi tuk budak2 upsr n aku ke sane sbg faC diorg... kalo dgn budak kecik blehla, kalo ngan dak besar aku yg lg kecik kot... huhuhu...

program nie sgt la best n menyeronokkan. aku x tau nak citer camner ngan korg so aku citer gune gambo je la... ye la, pictures shows everything kan...





ape adik nie buat ek... owh, die tgh telan telur mentah... eee!!! adik2 kiter nie di"dare" oleh kak nini tuk makan telur mentah nie... diorg nie bdn jer kecik, tp berjiwa besar tau... aku pun x mampu nak wat camtue tp diorg bleh wat... kagum sey...



nie die roomate aku yg berani giler... gua tabik sama lu la...






nie plak game body to body. game nie kite kene sentuhkan anggota kite ngan partner kite. cam pipi ke pipi, kaki ke perut o perut ke perut... hehehe... klaka giler la game nie...




skang kite touch plak idung kat ina n pipi kak kue... yeah...






bnyk g aku nak citer tp lg sejam aku ade lab chem nie n aku blum wat soklan pre-lab lg... so, gotta go... bye...

5 standing ovation:

saRaHiyLiA said...

kunin mnyala bju skola dieorg hoho

misz*meza said...

kuning gle bje skola~
huhu
ko kne buli x kn?
hehe

Yazid Husain said...

orentasi ke?

ahmad syafiq al-gonzalez said...

cambest jer

abesyuk said...

windu la kt skola lame..