Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

miri... i'm back!!! huhuhu....

18 february 2009, aku mula menjejakkan kaki kembali di miri... semangat yg membara tuk memulakan sem baru tetibe je jd hambar sbb aku x bleh masuk bilik!!! huhuhu...

sedeyh giler... dahla x bleh masuk bilik, pastue storage x bleh masuk plak tue... terpaksa la aku merempat kat umah nad... nseb bek nad nie baek, kalo x tido kat tepi jalan la aku ni...

knp aku x bleh masuk? sbb curtin nie ckp aku x inform kat diorg bile aku balik... padahal joyce kate die dah informkan kat curtin bile aku balik... sabo je la...

dahla kene bayar damage fee rm25... nak ta aper damage nye? cume kerna paku sebatang kat toiet door aku... bkannye aku paku tue smpai roboh pintu tu, cume nak gntung cermin jer... tue pun kene rm25... huhuhu... smpai ati diorg...


-------------------------------------------------------------------------------------

Dear resident

This serve to notify you that during final room inspection, Curtin Village management found nails on your toilet door. ( vandalism - non academic misconduct )



A lost/damage fee of RM 50.00 will be imposed & share equally.

Regards
Li Yen
Housing Office
Curtin University of Technology Sarawak Campus

9 standing ovation:

chep said...

sabar ye kn..
harga sbtg paku tu = rm 50..
huhu...
die x cabut kan paku tu?
agaknye lg byk KN paku, lg mahal la ye~~ cbe try...haha

saRaHiyLiA said...

gile nk crik duet uni ko...
dasat2~

nazunazu said...

bwk bersabar ye kN...

misz*meza said...

huhu
saba je la kn

tp memg gle ar uni ko
memg nk kikis duit stdent neh~
huhu

misz*meza said...

oh ye kn
adik sedara aku ade msuk uni sne
tp xigt lak die amik pe
bru gak msuk
die sbnrnyer stdy kt france
but ade health probs
so petrons suh die balik g kt curtin sane

misz*meza said...

hurm
xsilap aku
name die
khairul asyraf khalid
mmbe2 die pgil die kahs
klu ade cari la~
huhu

wAnI said...

kN, aku memahami... isk2

Yazid Husain said...

wah kaya lah uni macam ini. melampau betul

Anonymous said...

aku gelakkan je la ye kn..
hak3~
=P