Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

SK Kampung Angus

Diam tak diam, dah hampir 2 taun aku duduk miri nie... tapi masih belm berjaya bercakap sarawak lg... kalo sikit2 tu bolehla... ye lah, darah jawa johor nie pekat sgt la... hehehe...

last week, aku join program e-fact kat SK Kampung Angus. Best gak lah program nie. Sekolah nie comel jer, overall budak2 die ade 50 orang.. darjah 4 cume ade 2 orang je, tapi diorang nie kecil2 cili padi. sekolah bleh tahan kaya gak. semua kemudahan cukup belaka. cikgu2 die pun sporting gak. tapi yang paling best buat program kat sekolah nie ialah sebab diorang kasik makan banyak!!! hahaha... datang2 jer, kiteorang sarapan. sejam pastu die kasi lagi minum pagi. lunch mestilah ade kan. pastu dah nak balik, die kasi g minum petang. memang balik dalam kekenyangan la kiteorang. aku nak citer banyak2 pasal program nie pun x leh gak, sebab aku x tau sgt. aku datang cume jadi ajk makanan jer, sebab tu mkn banyak. pastu secara tdk langsung menjd photographer tidak bertauliah. hehehe... overall, program nie mmg mantap giler la...

7 standing ovation:

aj said...

nice one! ... rindu jadik fecy ... sob sob

Anonymous said...

Photographer x bertauliah ^_^

nagaliar said...

to kn
minat jdk ckg ke?...erm pd last year 2004 kite de gi sarawak...siap gi ladang ternak bujang senang lagi...hu3

syark said...

kn,,selamat pose..
pose k jagn buke awal..ehhe

Yazid Husain said...

sekejap sahaja 2 tahun itu. pejam celik pejam celik sahaja

dayu_myself said...

salam...kak kn..pe kabo???jmpotla dtg ke blog kter..hehe..besnye jdk faci..hik3

kash_tunai said...

kak kn... ktk sik pandei klakar sarawak lg ya?? sian nya kitak.. hhahaha a