Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

Two in a Row!!!

first,


then, followed by diz...


hu~~ tersangat sangatlah happy... input yg paling bermakna dalam hari ini ialah belajar hidup secara berkumpulan and as group, we need to complete each other. macam jigsaw puzzle, tidak semua yang kite ade, orang laen ade dan tak semua yang orang laen ade,kite ade... he~~

terima kasih kepada semua orang yg telah tolong mengcomplete diri kN sehingga jadi macam nie... terima kasih banyak2... jasa korang akan kN kenang slalu walaupun kadang-kadang aku lupe... yela, manusia nie kan pelupa... hahahaha...

terima kasih kepada ibu n ayah yg telah membesar dan melebarkan saya... kawan-kawan xplorace n kawan-kawan bowling terutama sekali kharulhannah... tidak lupa juga kepada sesiapa yg mengenali budak comel ini... terima kasih ini juga ditujukan kepada yang telah membantu secara langsung dan tidak langsung... dan terultimate sekali terima kasih Allah kerana telah menjadikan ini takdir kN pada hari ini. TERIMA KASIH...

(saya senyum smpai telinga dan mungkin akan tidur dlm senyuman...) :)

7 standing ovation:

not ur driver for the xplorace but im a driver. said...

waaaaaaaa.kayannnee.jeles gila
menang jer arini.alhamdulillah ba.=))

Anonymous said...

Murah rezeki kN hari ni

aj said...

tahniah!

kN said...

he~~
terima kasih kawan2...

aNIs said...

ak xknl bdk cmey itue
tp
kalo bdk comot aka kN
knl r
lalala~
hahaha~~
=p
[ak ye tafsir wrne coklat]

kN said...

hu~~
smpainye atimu...

Yazid Husain said...

taniah