Just Another Woman's Life

Hey there! Thanks for dropping by my tree house! Take a look around and feel free to leave comments. See you around! oh ya, I just renew my template. so, a little bit messy. sorry...

Input > output

Yuhuu!!! Salam semua!!!

Dah lame rasenye x memblog nie. Nie sumer gara-gara bz berkerja... Hehehe... Tp yg bestnye, bnyk input yg aku dpt time cut nie...

Antaranye... aku dah de lesen mandu, aku juga dpt bina self-confidence melalui kem STE anjuran petronas tempoh hari dan yg plng pntng sekali, aku dah tahu menghargai setiap kurniaan tuhan yg tuhan berikan kpd aku....

Selama sebulan aku bekerja membanting tulang kat kantin nie, aku dah mula berazam tuk belajar lbh rajin. Ye la, aku yg keje baru sebulan nie pun dah mcm nak give up jer rasenye... Mane x nye, keje melebihi 12 jam... Huhuhu... Seminggu sekali jer cut die.... Aku kesian tgk mak cik-mak cik yg keje ngan aku. Diorg terpaksa gak wat keje nie coz' nak trus idup... X bleh choosey sgt coz' pndidikan pun bknnye tinggi sgt... Aku nak blaja rjn2 so nant dah tue x pyh nak membanting tulang lg, juz' perah otak jer...

Hmmm... Pe aku membebel nie... X pe la, dah lewat nie... Nak tdo dulu, sok pg dah kene bgn g keje plak...

Bye n nite....

5 standing ovation:

saRaHiyLiA said...

yuhuu finally u r back..
bape lame kamoo cuti cik k.n..
smpt siap keje sebulan dah ni??

misz comey~ said...

lamenyer 'tglkn blog'~
blik jugak akhrnyer~
huhu
aah la~
bpe lme cuti neh~
siap le kje lg lak 2~

chep said...

salam kay anne..
huhu..akhirnye..'
wujud gk entry baru~tahniah2..
heheh..
kay anne..nk mintak kartun2 blodd type tu ekk..nak wat kat blog gak :)

Yazid Husain said...

sudah kembali

tulis jika ada kelapangan. ha ha ha

Anonymous said...

haha...best x keje cmtu cik KN yg comel?

aku pun kena keje yg membanting tulang 4 kerat jgk...

dari situ, ko lebey appreciate erti hidup yg sebenarkan =)

moga KN yg balik kali ni penuh dgn azam n semangat baru...n jgn kuat makan okie =P